Categorieën

Download algemene voorwaarden

Welkom bij Kies keurig Vernaillen
 
Omdat we blijven evolueren en een betere service aan onze klanten bieden zijn we continue op zoek naar manieren om het voor jou makkelijker te maken.
Deze vernieuwde website is hier een onderdeel van.
 
Je vindt hier veel van onze artikelen terug, toch staat niet ons volledige assortiment online. Mocht je een artikel niet terug vinden kan je ons gerust contacteren of dit beschikbaar is. Ook is het mogelijk dat een bepaald artikel niet voorradig is hoewel het toch online staat.
Gelieve ons hiervoor te excuseren.
 
Wij leveren aan huis, voorlopig beperken we onze leveringsronde tot adressen binnen de ring van Ninove.
Woont u net buiten ring? Maar u heeft interesse? Laat ons dit weten.
Heb je tips of suggesties aarzel niet om ze ons te vertellen.
Voor een levering aan huis vragen wij een vergoeding van €6. Betalen bij levering kan in cash of via Payconiq.
 
Hoe kan je bestellen?
Alle bestellingen zijn bindend en dienen betaald te worden. Ze kunnen enkel telefonisch geannuleerd worden tot 24h voor afhaling of levering.
 
Wij aanvaarden zowel telefonische als online bestellingen. Bij online bestellingen kan u enkel met een veelvoud van 50gr bestellen. 1 = 50gr – 2= 100gr – 3= 150gr 4=200gr  enz.…
 
Dit gewicht gebruiken wij als richtlijn maar kunnen niet garanderen dat u exact 100gr krijgt. Dit is afhankelijk van de grootte van het product/snede. Wel proberen we dit gewicht zo nauwkeurig mogelijk te benaderen. Zowel minder als meer is mogelijk.
 
Dit gewicht bij benadering heeft invloed op de prijs, de prijs die u online krijgt is niet bindend maar een richtprijs*. De enige correcte prijs is de prijs die je vindt op het kassaticket.
 
Hoe kan je betalen?
Je kan de online bestellingen afhalen in de winkel en deze hier in de winkel elektronisch afrekenen of cash betalen.
Kies je om de bestelling te laten leveren, dan kan je deze cash betalen of via Payconiq.
 
Online bestellingen voor de dag zelf worden niet aanvaard. Hebt u toch dringend iets nodig dan vragen wij u ons te bellen. We zijn steeds beschikbaar op het nummer 054/32.68.17
Shauni 0478/17 27 71 & Jorg 0491/95 03 08
Je mag ons je bestelling per sms of messenger/whatsapp sturen, we zullen de ontvangst steeds bevestigen.
 
Voor onze leveringen aan huis kunnen wij u geen exact uur geven, toch gaan we er naar streven onze ronde te doen tussen 13u en 17u. Daarom vragen wij om thuis te zijn bij de levering zodat de bestelling in ontvangst genomen kan worden.
Bij opmerkingen kan je steeds vermelden dat je tussen bepaalde uren niet aanwezig bent. Zo kunnen we hier rekening mee houden.
 
Wat als ik niet thuis ben op de levering?
Indien je niet thuis bent op het moment van de levering gaan we je telefonisch te contacteren Dan kunnen afspraken gemaakt worden om de bestelling eventueel achterlaten op het terras/garage/buren/voordeur of nemen we de bestelling terug mee naar de winkel. Waar je ze dan kan ophalen.
*Achtergelaten bestellingen zijn wel op eigen verantwoordelijkheid.
De betaling kan achteraf geregeld worden via overschrijving of met Bancontact app. Of  je betaalt de bestelling bij afhaling in de winkel.